Ръчно изработени халки за салфетки  от пре" /> Ръчно изработени халки за салфетки  от пре">

Великденски пиленца

6.00

“Великденски пиленца”-12бр.

Ръчно изработени халки за салфетки  от пресован картон сатенирана панделка и декоративни фигурки

 

Гр.Враца

Izlaže:  : Kukica
Categories: , ,

Description

“Великденски пиленца”-12бр.

Ръчно изработени халки за салфетки  от пресован картон сатенирана панделка и декоративни фигурки

 

Гр.Враца

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Великденски пиленца”

Your email address will not be published. Required fields are marked *